K.v.v. Quick Boys is jarig!

Aftrap jubileumjaar: deze week barsten de jubileumactiviteiten los
Vandaag, maandag 1 februari 2010, viert K.v.v. Quick Boys haar negentigste verjaardag. Door zeven vrienden opgericht op 1 februari 1920 in een haringloods en in de loop der jaren uitgegroeid tot de club die behoort tot de grootste en succesvolste amateurverenigingen van Nederland. Negentig jaar Quick Boys, een club om trots op te zijn.
Reden genoeg om dit jubileum uitbundig en uitvoerig te vieren. Gedurende het jubileumjaar staan talloze activiteiten gepland. Deze week barsten de jubileumactiviteiten los. Hierna volgt een overzicht van de evenementen die gedurende de eerste week van het jubileum zullen gaan plaatsvinden.

Jubileumreceptie
Ieder lid is inmiddels uitgenodigd om op de jubileumreceptie aanwezig te zijn. In de onlangs verschenen jubileumuitgave van het clubblad is het programma van de receptie reeds weergegeven. Na het officiële gedeelte voor genodigden vindt vanavond vanaf 21:00 uur in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de receptie voor leden van de club en de Businessclub plaats. Langs deze weg worden de leden nogmaals van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Uw komst wordt bijzonder op prijs gesteld.

Het Grote Verjaardagsfeest
Vrijdag 5 februari a.s. vindt Het Grote Verjaardagsfeest plaats op sportpark Nieuw Zuid met optredens van DJ Arie van Rooijen, LOS, Rockstar en Blaas of Glory. De zaal is geopend vanaf 19:30 uur. De leden van Quick Boys, de Businessclub Quick Boys en de Supportersvereniging Quick Boys hebben gretig gebruikgemaakt van de voorverkoopmogelijkheden waardoor het feest inmiddels helemaal uitverkocht is.

Geef een antwoord