Quick Boys 90 jaar: historische pagina’s online

Het webteam presenteert negentig jaar clubgeschiedenis
Sinds de oprichting op 1 februari 1920 heeft K.v.v. Quick Boys een zeer roemruchte geschiedenis opgebouwd en is de club uitgegroeid tot een absolute grootmacht in het amateurvoetbal. De vereniging mocht vele successen vieren en kende diverse andere hoogtepunten. Gelukkig zijn deze gebeurtenissen vastgelegd op schrift en is veel beeldmateriaal bewaard gebleven.

In het kader van het negentigjarig jubileum heeft het webteam de afgelopen tijd gewerkt aan een aantal historische pagina’s. Aan elk decennium wordt afzonderlijk aandacht besteed. Onder het kopje “90 jaar” in de menubalk is een speciale omgeving gecreëerd waarin de historie staat beschreven en diverse foto’s te raadplegen zijn. Daarnaast worden in samenwerking met Quick Boys.TV enkele fraaie historische videobeelden gepresenteerd.
In de loop van dit jubileum jaar zullen er regelmatig andere oude videobeelden onine komen, hou de website dus in de gaten.

Tenslotte zijn op www.quickboys.nl onder de menuknoppen Clubinfo > Accommodatie > Historie Nieuw Zuid en Jeugd/Dames > Historie Jeugd extra items toegevoegd die de bezoekers de mogelijkheid bieden om even terug in de tijd te gaan.

Het webteam wil een ieder die een bedrage geleverd heeft aan de totstandkoming van de historische omgeving hartelijk danken en wenst iedereen veel plezier met het bekijken van de inhoud hiervan.

Geef een antwoord