Quick Boys 90 jaar: Nieuwe merchandise

De jubileumsjaal en de CD vanaf nu verkrijgbaar bij de bestuursleden van de Supportersvereniging Quick Boys
Op maandag 1 februari jl. vierde Quick Boys haar negentigste verjaardag. Een goed bezochte jubileumreceptie vormde de aftrap van een druk, feestelijk en hopelijk succesvol jubileumjaar. Ook de Supportersvereniging droeg haar steentje bij aan de festiviteiten en presteerde nieuwe merchandise.

In samenwerking met de huisband WestCoast, enkele leden van het popkoor Pop4Shore en Arie Meijvogel (DJ Ary) heeft de Supportersvereniging in The Box Studio’s in Valkenburg een jubileum-CD laten opnemen met drie versies van het clublied van Quick Boys. Het resultaat: een fantastisch collector’s item die voor slechts € 5,00 te koop is bij de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Daarnaast heeft Simon de Jong namens de Supportersvereniging Quick Boys tijdens de receptie de eerste exemplaar van de officiële jubileumsjaal overhandigd aan voorzitter Huug van Duijn. Dit prachtige attribuut, ontworpen door Arjan van der Oever, wordt aangeboden voor slechts € 10,00.

De bestuursleden van de Supportersvereniging zijn niet alleen rondom wedstrijden aanwezig, de merchandise is ook verkrijgbaar op donderdagavond in het clubhuis.

Geef een antwoord