De vijfde Duin- en Bollenstreek Keepersdag

Op 20 oktober a.s. wordt voor de vijfde keer in successie de Duin- en Bollenstreek Keepersdag georganiseerd door FC Lisse, VVSB, Ter Leede en Quick Boys
Langs deze weg willen wij de keeperstalenten van Quick Boys uitnodigen voor de vijfde Duin -en Bollenstreek Keepersdag. De keepersdag zal dit jaar plaats vinden op woensdag 20 oktober 2010 op het sportpark De Boekhorst te Noordwijkerhout. De dag wordt georganiseerd door de volgende vier verenigingen: FC Lisse, VVSB, Quick Boys en Ter Leede.

Op deze dag zijn alle keepers van de Landen teams , F-pupillen tot en met de A-junioren welkom, dus zowel jongens als meisjes kunnen zich voor deze dag inschrijven. Wij verwachten ongeveer 140 deelnemers. Daarnaast zijn alle geïnteresseerden welkom. Dus neem je ouders, opa’s en oma’s, trainers, leiders en vrienden mee om te komen kijken en jullie aan te moedigen. Enkele nuttige wetenswaardigheden over de Keepersdag:

– De Keepersdag zal om 9.30 uur van start gaan en ongeveer tot 16.00 uur duren;
– De dag staat onder leiding van erkende topkeeperstrainers;
– Deze trainers zullen in samenwerking met een aantal hoofdklasse keepers, jullie de fijne kneepjes van het vak bijbrengen;
– Voor alle deelnemers is de lunch is geheel verzorgd en als aandenken zullen jullie een mooi sponsorpakket ontvangen;
– In de middag zal er een demonstratie gegeven worden door de hoofdklasse keepers en wellicht een keeper uit het betaalde voetbal;

De kosten voor deze fantastische dag zijn slechts € 7,50. De resterende kosten worden voor Quick Boys-deelnemers door de Club van 100 betaald.

Je kan je inschrijven per e-mail via Klaas Mol (klaasmol@ziggo.nl) of Rob van Barkel (Barkel@gmx.at). Inschrijving loopt tot 20 september, daarna kunnen andere deelnemers ook inschrijven. Hou rekening mee met slecht weer, dus neem extra kleding mee.

Mocht je nog vragen hebben over de vijfde Duin- en Bollenstreek Keepersdag, neem dan gerust contact op met één van de onderstaande coördinatoren:

Club

Naam

Functie

Tel.nummer

e-mail

Quick Boys

Rob van Barkel

Coördinator Keepersopleiding

0646222166

Barkel@gmx.at

Quick Boys

Klaas Mol

Coördinator Keepersopleiding

0651227322

klaasmol@ziggo.nl

Met vriendelijke sportgroeten,

Keeperstrainers

Klaas Mol en Rob van Barkel

Geef een antwoord