Ook Niels van Duijn, Chima Onyeike en Dick van der Toorn volgend jaar actief voor Quick Boys

Deze spelers kiezen voor een langer verblijf op Nieuw Zuid
De technische commissie maakt bekend dat Niels van Duijn, Chima Onyeike en Dick van der Toorn hun contract met een jaar hebben verlengd. Deze drie spelers zullen derhalve ook volgend seizoen de clubkleuren van Quick Boys gaan verdedigen.

Van Duijn (25) keerde dit seizoen terug in de selectie van Quick Boys na voltooiing van zijn opleiding tot piloot. Door de huidige economische omstandigheden is Van Duijn er tot op heden nog niet in geslaagd een baan in de luchtvaart te vinden, derhalve is hij naar alle waarschijnlijkheid ook volgend seizoen weer beschikbaar.

De 34-jarige Onyeike is bezig aan zijn derde seizoen bij Quick Boys. De sterke spits scoorde deze competitie zes treffers. De ex-prof kan met zijn ervaring ook volgend seizoen van grote waarde zijn voor de selectie van de blauwwitten.

Van der Toorn is een product uit de eigen jeugdopleiding. Dit seizoen debuteerde de 19-jarige buitenspeler in het eerste elftal van Quick Boys. Tot nu toe scoorde de Katwijker twee doelpunten. De technische commissie spreekt de verwachting uit dat het talent, vorig seizoen nog spelend in de A1, zich volgend seizoen verder zal ontwikkelen.

Geef een antwoord