Open Dag 2010

De jaarlijkse Open Dag vindt plaats op zaterdag 14 augustus 2010
De Katwijkse Voetbalvereniging Quick Boys organiseert op zaterdag 14 augustus a.s. haar traditionele Open Dag. Dit evenement vindt voor de vierde keer plaats. Ook dit jaar staat deze dag in het teken van vermaak voor jong en oud. Het belooft wederom een zeer spectaculaire opening van het seizoen te worden. 

De organisatie is achter de schermen druk bezig met de voorbereiding op de Open Dag en de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Het voorlopige programma luidt als volgt:

Evenementenplein
Tijdens de tweejaarlijkse Familiedagen is het zogenaamde evenementenplein op sportpark Nieuw Zuid altijd een zeer gezellige locatie. Ook tijdens de Open Dag zal dit plein weer sfeervol worden ingericht. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de springkussens. Verder zal een ballonnenclown de kinderen gaan vermaken met zijn onnavolgbare en grappige acties. Ook kunnen zij deelnemen aan diverse spelletjes met leuke prijzen.  
Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht. Het team van Kees Guijt gaat weer de lekkerste lekkerbekken bakken. Er zal een buitentap geplaatst worden, maar natuurlijk zijn ook diverse non-alcoholische drankjes te verkrijgen. Een lekker ijsje moet voor afkoeling gaan zorgen. Bovendien staan de vrijwilligers van het clubhuis klaar in de snackhoek.

Bandieri Battle en Pannatoernooi
Supportersgroep QBF richt zich op de creatieve talenten van de supporters van het eerste elftal door een zogenaamde Bandieri Battle te organiseren. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van deze activiteit. 
Daarnaast wordt op Nieuw Zuid een Pannatoernooi georganiseerd. Hierbij komen techniek, snelheid en behendigheid om de hoek kijken. Klik hier voor meer details over dit toernooi.

Presentatie Landenteams
Vanaf omstreeks 15:00 uur gaan de jongste spelende leden van Quick Boys de dag van hun leven beleven. Onder begeleiding van de spelers van het eerste elftal worden zij op professionele wijze gepresenteerd aan het op de tribune plaatsgenomen publiek door speaker Jan Guijt in samenwerking met een DJ. Vervolgens kunnen de talenten hun kunsten vertonen tijdens de onderlinge partijen die zij op het hoofdveld mogen spelen. Vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden worden langs deze weg van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en de pupillen aan te moedigen. Na de inspanningen ontvangen de kinderen loon naar werken in de vorm van een ijskoude lekkernij.

Presentatie A-selectie
Een ander hoogtepunt van de Open Dag is de presentatie van de A-selectie. Eén voor één worden de spelers om 16:00 uur voorgesteld aan de supporters. Over de nieuwe gezichten en de vertrouwde namen worden de aanwezigen bijgepraat door Jan den Dekker, de bekende radioverslaggever van RTV Katwijk en perscoördinator van Quick Boys. De Sfeercommissie zal op geheel eigen wijze eveneens haar bijdrage leveren aan het geheel.

Wedstrijd Quick Boys – RKAVV
Nadat de spelers zijn gepresenteerd, komen zij om 17:00 uur in actie tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen zondageersteklasser RKAVV. De ambitieuze ploeg uit Leidschendam vormt een goede graadmeter voor de formatie van trainer Wilfred van Leeuwen. Kortom, een interessante tegenstander voor Quick Boys tijdens de Open Dag en voor de blauwwitten een uitgelezen mogelijkheid om de supporters kennis te laten maken met de aanwezige kwaliteiten.  

Optreden Support Act
De organisatie van de Open Dag is verheugd te kunnen mededelen dat zij met Support Act wederom dé afsluiter van de Open Dag van Quick Boys heeft weten te strikken.
De bandleden Martin van Duijn, Dirk van de Oever, Jordy Boesaard, Hans Kiers, Richard Hartevelt en Marjolein van Diepen zullen ook dit jaar hun muzikale kwaliteiten ten gehoren laten brengen. Niet alleen muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 passeren de revue, ook hedendaagse nummers maken onderdeel uit van het repertoire van Support Act. Het is deze band dus wel toevertrouwd om de Open Dag van Quick Boys net als vorig jaar op een feestelijke manier af te sluiten. Het optreden van Support Act begint om 19:00 uur en is vrij toegankelijk.

Tot slot
Markeer zaterdag 14 augustus alvast in de agenda’s en hou de website www.quickboys.nl in de gaten voor meer nieuws over dit evenement. Langs deze weg wordt een ieder in elk geval van harte uitgenodigd op de Open Dag.

Geef een antwoord