Quick Boys zwaar teleurgesteld, maar niet verslagen

Een mededeling van het bestuur inzake het tegenvallend verlopen seizoen
Quick Boys, behorend tot een van de grootste amateurverenigingen in Nederland, is er helaas niet in geslaagd om de grote successen van de afgelopen decennia een passend vervolg te geven. Na een zeer teleurstellend verlopen seizoen 2009/2010 zal Quick Boys 1 volgend jaar niet spelen in de nieuwe Topklasse. Voor onze meer dan 2000 leden, supporters, spelers van Quick Boys 1, spelers van andere Quick Boys elftallen, meer dan 400 vrijwilligers, sponsoren, kaderleden, bestuurders etc. is dit een grote tegenslag! Na jarenlang op het hoogste niveau binnen het zaterdag amateurvoetbal te hebben gespeeld zal Quick Boys 1 volgend seizoen genoegen moeten nemen met het spelen in de hoofdklasse.
Binnen de club wordt deze tegenslag verwerkt en zullen diverse plannen en wijzigingen worden doorgevoerd waarmee we ons vizier vol vertrouwen richten op de toekomst. Het bestuur is er van overtuigd dat Quick Boys 1 thuis hoort op het hoogste amateurniveau en dat het resultaat van dit seizoen geen afbreuk doet aan onze clubambitie:

Quick Boys wil binnen vijf jaar een vaste plek hebben bereikt bij de top vijf van de Topklasse met een A-selectie waarvan de meerderheid bestaat uit eigen jeugd!

In een nog voor deze zomer te presenteren nieuw vijfjarenplan zullen wij onderbouwen hoe wij deze ambitie willen realiseren. Een belangrijke basis is onze jeugd. De Quick Boys jeugd speelt al lang op een zeer hoog niveau maar dit uit zich nog onvoldoende in Quick Boys 1. In het nieuwe technische beleid van Quick Boys zal hier de komende jaren het zwaartepunt komen te liggen.
Mede gezien het grote aantal trouwe supporters, het eveneens grote aantal vrijwilligers, loyale sponsoren, een duidelijke  verbetering van de financiele organisatie en een duidelijk vijf jaren plan hebben wij een groot vertrouwen in het realiseren van onze clubambitie.

Namens het bestuur,

Huug van Duijn
Voorzitter K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord