Voorbereiding op het seizoen 2010-2011 begint op dinsdag 27 juli

De eerste kennismaking vond afgelopen donderdag plaats
Op donderdag 3 juni jl. kwam de A-selectie van Quick Boys voor de eerste keer bijeen. In strandpaviljoen Het Wantveld maakten de aanwinsten Patrick Duarte, Jaap van Duijn, Michael van der Heijden en Gino Lauwers kennis met de huidige spelersgroep. Ook de nieuwe trainer, Wilfred van Leeuwen, was van de partij en presenteerde zijn plan van aanpak voor het seizoen 2010-2011 eerst aan de spelersgroep en vervolgens aan de genodigden. De spelers hebben huiswerk in de vorm van een trainingschema meegekregen, zodat zij topfit op de eerste training zullen verschijnen.

Tevens werd het oefenprogramma bekendgemaakt. Op dinsdag 27 juli a.s. (aanvang 20:00 uur) vindt de eerste training van de A-selectie plaats. De traditionele sloepenvaart staat gepland op zaterdag 31 juli. Na de eerste oefenwedstrijd tegen SV Zandvoort vertrekt het eerste elftal naar de Ardennen voor een survival weekend. Op de Open Dag, welke dit jaar gehouden zal worden op 14 augustus, oefent Quick Boys tegen Jodan Boys. Verder staat nog een oefenwedstrijd gepland en zullen in augustus drie districtsbekerduels worden afgewerkt. De loting hiervan vindt binnenkort plaats.

Het programma van de voorbereiding ziet er als volgt uit:

Datum Activiteit Bijzonderheid
dinsdag 27 juli Eerste training  –
zaterdag 31 juli Sloepenvaart  –
donderdag 5 augustus Quick Boys – SV Zandvoort  –
vrijdag 6 augustus Survival weekend  –
dinsdag 10 augustus Quick Boys – VVSB  –
zaterdag 14 augustus Quick Boys – Jodan Boys Open Dag
dinsdag 17 augustus Quick Boys – Alphense Boys  –
zaterdag 21 augustus Districtsbekerwedstrijd  –
dinsdag 24 augustus Districtsbekerwedstrijd  –
zaterdag 28 augustus Districtsbekerwedstrijd  –
     

 
Op zaterdag 4 september vindt de start van de competitie plaats. Naar verwachting wordt de indeling van de hoofdklassen binnen enkele weken bekendgemaakt.

Geef een antwoord