Indeling Hoofdklasse A seizoen 2010-2011 bekend (update)

Wilfred van Leeuwen: “De selectie en staf hebben er zin in!”
De KNVB heeft vandaag (maandag) de indeling van de Hoofdklasse A, B en C voor het seizoen 2010-2011 bekendgemaakt. Quick Boys is, evenals het afgelopen voetbaljaar, ingedeeld in de Hoofdklasse A. Samen met oude bekenden en streekgenoten Noordwijk, Ter Leede, Scheveningen en Voorschoten’97 maken de blauwwitten deel uit van een competitie met een aantal ploegen uit Noord-Holland.

De complete indeling van de Hoofdklasse A voor het seizoen 2010-2011 is als volgt:

1. Excelsior Maassluis Maassluis
2. Huizen Huizen
3. Jodan Boys Gouda
4. Noordwijk Noordwijk
5. Odin’59 Heemskerk
6. Quick Boys Katwijk
7. Scheveningen Scheveningen
8. Swift Amsterdam
9. Ter Leede Sassenheim
10. Vitesse Delft Delft
11. Rkavv Volendam Volendam
12. Voorschoten’97 Voorschoten
13. Young Boys Haarlem
14. Zwaluwen’30 Hoorn
     

Voorzitter Huug van Duijn is gelukkig met de indeling. “Voor de supporters ben ik blij dat we samen met een aantal regioclubs zijn ingedeeld in één competitie. Voor de verandering is het goed om eens niet richting het Rotterdamse af te reizen en om te spelen tegen relatief nieuwe tegenstanders. Het bestuur kijkt uit naar een mooi seizoen.
Ook de nieuwe trainer kijkt uit naar de nieuwe competitie. “We zitten in een hoofdklasse met mooie clubs en veel goede ploegen,” begint Wilfred van Leeuwen. “Een aantal van die ploegen is gepromoveerd en dus nieuw in de hoofdklasse en een aantal zal zich wellicht willen revancheren voor het niet bereiken van de topklasse. In de loop van de competitie zullen we zien hoe de onderlinge krachtverschillen zijn. Wij, de staf en de groep, hebben er zin in,” aldus de opvolger van Jasper de Muijnck.
Ook aanvoerder Robert-Jan Ravensbergen blikt kort vooruit op het nieuwe seizoen. “Het is een interessante afdeling met zowel bekende als minder bekende ploegen. Voor ons de uitdaging om in het nieuwe seizoen met frisse zin voor de bovenste plaatsen mee te gaan strijden,” besluit de strijdvaardige verdedigende middenvelder.

Quick Boys begint op dinsdag 27 juli a.s. met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Klik hier om het gehele oefenprogramma te raadplegen.

Geef een antwoord