Voortgaande werkzaamheden op Nieuw Zuid

Aandachtspunten en opmerkingen t.a.v. bezoekers van het sportpark
Vanaf deze week worden de infrastructurele werkzaamheden op het sportpark Nieuw Zuid voortgezet.

Dit betreft het ingraven van o.a. een nieuw rioolstelsel en de aanleg van een nieuwe fietsenstalling, gevolgd door het vernieuwen van het asfaltplein.

Wat betreft de uitgevoerde werkzaamheden de volgende aandachtspunten / opmerkingen:

–        De linkerzijde van de hoofdingang (voor het toegangshek) wordt geheel bestemd voor het stallen van fietsen en brommers / scooters.

–        De grijze parkeerstrook (gelegen links voor het toegangshek) is bestemd voor bussen. Met name op de zaterdag zal deze hiervoor worden gebruikt. Via bebording wordt duidelijk gemaakt dat dit een parkeerplaats is voor (2) bussen.

–        Deze week worden de parkeerplaatsen vrijgemaakt die nu nog zijn bezet door bouwmaterialen.

–        Intussen is de bebording e.d. op de Laan van Nieuw Zuid geplaatst. Het is verboden om op de Laan van Nieuw Zuid te parkeren. Hoed u voor een parkeerbon!

–        De indruk bestaat dat de nieuwe parkeerplaats meer dan in het verleden wordt gebruikt door parkeerders die niet direct zijn betrokken bij sportpark Nieuw Zuid. Dit heeft de aandacht en wordt met gemeente Katwijk overlegd.

–        Deze week worden bij de ingang Zuid (nabij de nieuwe aanrijroute voor hulpdiensten) nieuwe hekwerken geplaatst.

–        De (toegangs)hekwerken bij de hoofdingang worden vanaf woensdag a.s. vernieuwd.

–        De hoeveelheid zand welke is opgeslagen op parkeerplaats Zuid wordt op korte termijn verwijderd.

–        In goed samenspel met de gemeente Katwijk wordt er volop aandacht en uitvoering gegeven aan die zaken die nodig zijn om verantwoord en veilig de komende weken (en zeker ook daarna) het sportpark Nieuw Zuid te kunnen gebruiken.
Daarbij zijn uw medewerking, discipline en improvisatie blijvend nodig.

Geef een antwoord