Nieuwe presentatiegids gepubliceerd

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst
Donderdagavond 2 september j.l. is door de Supportersvereniging de presentatiegids 2010-2011 gepresenteerd. Opnieuw is deze uitgave een “collectors-item” geworden met als toepasselijk thema “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

Alle geledingen waren in de volle businessclub  vertegenwoordigd toen SV voorzitter Simon de Jong zijn alom gevreesde introductiepraatje hield. Naast de uitleg van het thema werden een aantal direct betrokkenen bedankt voor de fraaie realisering van de gids. Hierna de presentatie van de selectie, technische staf en verzorgingsteam, gevolgd door een voetbaltechnische maar wel duidelijk uitleg van de nieuwe trainer Wilfred van Leeuwen. Hierna werden de eerste gidsen uitgereikt aan voorzitter Huug van Duijn, hoofdsponsor Paul van der Plas (Basis Bedrijfshuisvesting b.v.), BC voorzitter Jaap van Duijn en aanvoerder Niels van Duijn. Dit alles gevolgd door dankwoorden van Huug en Niels.

De presentatiegids ziet er ook dit keer weer voortreffelijk uit. Mooie foto’s ondersteund door voetbaltermen en volop informatie van zowel Quick Boys als de overige 13  Hoofdklasse A verenigingen. Wat zullen de jeugdige voetballers trots zijn dat ze met hun favoriete eerste elftal speler op de foto staan. Over 10 jaar zijn zij wellicht opnieuw hoofdrolspeler op sportpark Nieuw Zuid.

De Supportersvereniging heeft met het thema “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” een voortreffelijke eerste visuele- en informatieve stap gezet om te komen tot de daadwerkelijke uitvoering van het onlangs gepresenteerde beleidsplan “Eensgezind Vooruit”.

Geef een antwoord