Dirk Kuyt Techniek Dag groot succes

Honderd voetbaltalenten hebben veel geleerd en zich bovendien prima vermaakt tijdens dit evenement
Dinsdag 19 oktober was het dan zover. Op Sportpark Nieuw Zuid werd voor de eerste keer de Dirk Kuyt Techniek (DKT) dag georganiseerd.
Het evenement DKT heeft als doel de spelers van Quick Boys op een leuke manier voetbal Techniek aan te leren. Het motto van de dag is dan ook “Train de Techniek”.

Niet minder dan honderd voetbal talentjes hadden zich ingeschreven voor deze dag. Zij werden ingedeeld in acht groepen. Onder leiding van organisator Rénaldo Nagtegeller en trainingscoördinator Wim van der Plas en in de aanwezigheid van twintig trainers moesten de spelers in de ochtenduren diverse techniekoefeningen uitvoeren.
Daarna in de kantine het nuttige van de welverdiende lunch onder leiding van Klaas Varkevisser en Jan Kuyt.
Na de lunch het toepassen van de geleerde techniek in diverse wedstrijdvormen. Door de regen moest er iets eerder gestopt worden maar het plezier bij de jongens was nog volop aanwezig.

Na een warme douche werd in de kantine de dag afgesloten met de prijs uitreiking. De beste talenten van het DKT 2010 zijn door de trainers op democratische wijze gekozen.
Bij de D-pupillen was Nicky de Zwart (D1) de nummer 1. Bij de E-pupillen was Joshua den Dulk (E2) de beste en bij de F-pupillen was het niemand minder dan Robin Ouwehand (F3) die zich als de beste technicus zag gekozen.

Van de DKT organisatie kreeg iedereen bij het verlaten van de kantine zijn DKT 2010-shirt, een bal en natuurlijk een certificaat van deelname. Van de Supportersvereniging kreeg iedereen ook nog eens een presentatiegids en een T-shirt. Daarvoor hadden de jongens al snoep en drinken uitgereikt gekregen. 

Dank gaat uit naar alle trainers (begeleiding en training), ouders, Johan en Ad (lunch), Chiel en Wilma van Beelen (veldcatering), Norma Vooijs, Jacolien Pluimgraaff en Sandra Grimbergen (EHBO) en Johan Zuijderduijn (SV). En natuurlijk niet te vergeten Klaas Varkevisser, Jan Kuijt, Wim van der Plas en Rénaldo Nagtegeller.

Nico van Duijvenvoorde
Organisator & Bestuurslid Jeugdzaken

Geef een antwoord