100x = (ge)Bak!

Supportersvereniging Quick Boys zet jubilaris Maarten Bak in het zonnetje
Afgelopen zaterdag bereikte Maarten Bak een bijzondere mijlpaal. De geboren Leiderdorper scoorde in het thuisduel met Ter Leede zijn honderdste competitietreffer voor Quick Boys. De Supportersvereniging Quick Boys liet voorafgaand aan de maandagavondtraining deze fantastische prestatie niet onopgemerkt voorbijgaan.

Uit handen van voorzitter Simon de Jong ontving de jubilaris namens de Supportersvereniging een speciaal door Meesterbakker Van Maanen gefabriceerde taart met een kenmerkende afbeelding van de aanvallende middenvelder.
Op 31 augustus 2002 maakte Bak zijn competitieduel voor de blauwwitten. Op 29 september scoorde de ex-prof voor de eerste keer voor Quick Boys. Vele goals volgden, waaronder de twee onvergetelijke treffers in de verlenging van de tweede wedstrijd om het algeheel amateurkampioenschap tegen HSC ’21 in 2004. Bak, die zich in de loop der jaren ontpopte als strafschopspecialist, heeft een patent op het scoren van fraaie doelpunten. Zijn jubileumgoal is daar een mooi voorbeeld van. 

De 32-jarige Bak weet het net veelvuldig te vinden, maar stelt minimaal net zo vaak zijn ploeggenoten in staat te scoren. Jaarlijks valt de inwoner van Den Haag in de prijzen tijdens de uitreiking van de Schaduwschuttersprijs.

Langs deze weg wil de Supportersvereniging Maarten nogmaals van harte feliciteren met zijn jubileum en wenst hem nog vele goals toe in het shirt van Quick Boys.

Geef een antwoord