Craft helpt de Quick Boys-selectie de koude winter en warme zomer door

Sinds het seizoen 2008/2009 treedt X-Tend B.V. uit Zwolle op als kledingsponsor van de Quick Boys-selectie (groep 1 en 2) en de technische staf
Deze exclusieve importeur voor de Benelux van Craft Underwear was binnen de voetbalwereld al sponsor van FC Twente en heeft vervolgens Quick Boys uitgekozen als eerste amateurclub voor een kledingsponsorschap. Onlangs zijn de selecties van Quick Boys 1 en 2 weer voorzien van comfortabele ondershirts.

Craft is het topmerk in onderkleding, te gebruiken bij allerlei vormen van sport. Onze spelers zijn voor de winter voorzien van shirts uit de Zero Extreme-collectie: om het lichaam op een perfecte temperatuur te houden tijdens het sporten is het zeer belangrijk om altijd een basislaag te gebruiken. Doordat dit Craft Zero Extreme thermoshirt bestaat uit materiaal dat zweet en overtollige hitte afvoert, is dit thermoshirt natuurlijk de beste basislaag voor het sporten in koude tot normale omstandigheden. Voor het warme voorjaars- en zomerweer kan door de spelers gebruik worden gemaakt van de Craft  Cool-shirts: deze shirts hebben, evenals de Zero Extreme shirts, een ergonomische pasvorm voor een optimale bewegingsvrijheid. Verder heeft dit Craft Cool-shirt een volledig mesh (open) structuur, wat zorgt voor een perfecte ventilatie en optimale vochtafvoer, wat weer zorgt voor een droog-, koel- en comfortabel gevoel tijdens het sporten. Ideaal dus voor het voetballen in warme omstandigheden (ook in de zaal!).

Met deze vorm van sponsoring wil Craft zich profileren binnen het amateurvoetbal. En natuurlijk hoopt X-tend BV op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan de voetbalsuccessen van Quick Boys. De shirts zijn overigens verkrijgbaar bij Pluimgraaff Mode & Sport in de Badstraat in Katwijk.

Geef een antwoord