Sinterklaasmiddag van vrijdag jl. zeer geslaagd!

hoog bezoek op Nieuw Zuid voor Landenteams en F-pupillen
Op vrijdag 3 december jl. werd op sportpark Nieuw Zuid de Sinterklaasmiddag gehouden voor de Landenteams en de F-pupillen.

Om 16.00 u. kwamen de Landenteams de zaal binnen, na inlevering van de uitnodiging. Er waren zo’n 70 kinderen aanwezig. Eerst werd er muziek gedraaid, maar al snel hoorden de kinderen ergens in het gebouw Zwarte Pieten. Ze waren de weg kwijt, maar hadden gewoon de verkeerde deur genomen.

Ineens kwamen er drie Zwarte Pieten binnen, met de mededeling dat Sinterklaas was gevallen en naar het ziekenhuis was vervoerd. Omdat er geen ambulance aanwezig was werd de Goedheiligman in een jeep van de Brandweer alsnog naar Quick Boys gebracht, dus hij kwam met sirene en al het sportpark op rijden.

Eindelijk kwam Sinterklaas dan om 16.45 u. de grote zaal van de kantine binnen. Hij had negen Zwarte Pieten meegenomen.

Sommige kinderen werden bij de Sint geroepen, en daarna werd er zelfs nog een polonaise gedaan. Nadat Sinterklaas om 17.30 u. weer naar een volgend adres was vertrokken kregen de kinderen allemaal nog een cadeau uitgereikt: een schitterende voetbaltas met als opdruk “QB jeugd”.

Hierna was het voor de commissie even behoorlijk druk, omdat de zaal moest worden opgeruimd voor het tweede gedeelte van deze dag.

Om 18.00 u. waren namelijk onze F-pupillen aan de beurt. Hiervan kwamen er maar liefst honderd op deze middag af.

Ook deze keer kwam de goede Sint weer met de Brandweer-jeep. Uiteraard moesten er ook van de F-jes kinderen bij hem komen.

Tevens werd een aantal volwassenen naar voren gehaald om een cadeau van Sint Nicolaas in ontvangst te nemen, namelijk Jan den Haan (de beheerder van het sportpark) en Nico van Duijvenvoorde namens de jeugd.

Speciale aandacht van de Goedheiligman kreeg Olga Ouwehand, die is gestopt bij de Jeugd Activiteiten Commissie. Zij is jarenlang aanwezig geweest bij vele activiteiten en zal dus ontzettend gemist gaan worden.

Inmiddels was het 19.00 u. geworden, dus voor Sint en zijn Pieten alweer de hoogste tijd voor hun volgende adres. Ook de F-pupillen kregen allemaal die prachtige voetbaltas cadeau.

Al met al was het een zeer geslaagde middag.
 

de Jeugd Activiteiten Commissie

(meer foto’s via de volgende links:)

fotoalbum 1

fotoalbum 2

fotoalbum 3

PS het eerstvolgende JAC-evenement is de Oliebollenmiddag voor de E- en F-pupillen op woensdag 29 december a.s.
Hou de berichtgeving hierover op de website in de gaten!

Geef een antwoord