Zeer ruime oefenzege Quick Boys op RCL: 7-0

De Leiderdorpers waren een paar maten te klein voor de blauwwitten
Vanavond speelde het vlaggenschip een nuttige oefenwedstrijd tegen RCL, de koploper van de tweede klasse C. Na een bliksemstart eindigde het vriendschappelijk duel uiteindelijk in een 7-0 overwinning voor de blauwwitten.

In de basisformatie had trainer Wilfred van Leeuwen een plaats ingeruimd voor nieuwkomer Robin Faber. De verdediger speelde de hele wedstrijd en maakte een goede indruk. Indrukwekkend was ook de scoringsdrift van de blauwwitten in de openingsfase. Na twintig minuten spelen leidde Quick Boys met 4-0 dankzij treffers van Hendrik van Beelen, Maarten Bak en Jaap van Duijn (2). Hoewel de thuisploeg de nodige kansen kreeg, bleef de schade nog enigszins beperkt voor RCL. De ploeg van trainer Michel Bloemheuvel haalde het rustsignaal met “slechts” vier tegentreffers.

Na de pauze ging Quick Boys onverdroten verder met aanvallen. Van Beelen, Michael van der Heijden en invaller Yuri Guijt waren de doelpuntenmakers in de tweede helft. Onzorgvuldigheid in de afwerking was de oorzaak van het feit dat de dubbele cijfers niet gehaald werden. Dealniettemin kon na afloop gesteld worden dat Quick Boys een aantrekkelijke wedstrijd op de mat heeft gelegd.