Voorverkoop Muziekfestival

Op donderdag 19 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur is de voorverkoop van kaarten voor het Muziekfestival
Na maandenlange werkzaamheden werd in mei 2007 de nieuwe Dirk Kuijt Tribune officieel geopend. De feestelijke opening vond plaats door middel van een groots opgezette Muziekfestival op sportpark Nieuw Zuid. Duizenden leden en niet-leden genoten van de optredens van Nederlands bekendste artiesten. Een nieuwe traditie werd geboren.  

Want op zaterdag 4 juni vindt wederom het Muziekfestival plaats. Nadat de poorten van sportpark Nieuw Zuid om 14:00 uur zullen worden geopend, kunnen de bezoekers tot 21:30 uur genieten van optredens van diverse bekende artiesten. De organisatie is verheugd te kunnen mededelen dat in ieder geval de volgende, populaire artiesten schriftelijk hebben toegezegd een optreden te zullen verzorgen tijdens het Muziekfestival op sportpark Nieuw Zuid:

*Nick & Simon
*3JS
*Wesley Klein
*Peter Beense
*Dries Roelvink
*Harry Slinger
*Helemaal Hollands

Ook zullen enkele aanstormende talenten het publiek met hun zangkunsten vermaken. De presentatie ligt in handen van de bekende sportverslaggever Willem van Zuilen. Met medewerking met DJ Arie Meijvogel zal hij de dag aan elkaar praten. Het gevolg is een dagvullend programma met amusement voor jong en oud. En uiteraard zal ook aan de inwendige mens gedacht worden. Het belooft derhalve een geweldig evenement te worden.

Ondanks de zeer uitgebreide en exclusieve line-up is de organisatie erin geslaagd de prijzen van de toegangskaarten aantrekkelijk te houden. De kosten voor een passé-partout, waarmee de bezoeker kan genieten van een hele dag muziek, bedragen slechts € 25,- per persoon. 

Onlangs is de voorverkoop van toegangskaarten voor dit evenement begonnen. Op grond van eerdere ervaringen worden de belangstellenden geadviseerd om gebruik te maken van de voorverkoopmogelijkheden. De leden van de club, de Businessclub én de Supportersvereniging Quick Boys worden als eersten in de gelegenheid gesteld om toegangskaarten te bemachtigen (maximaal vijf kaarten per persoon). Al naargelang de voorraad strekt, zullen nadien nog enkele voorverkoopavonden georganiseerd worden. Hieronder volgt een overzicht van de geplande voorverkoopavonden:

*Donderdag 19 mei van 19:00 tot 21:00 uur:  vrije verkoop

*Donderdag 26 mei van 19:00 tot 21:00 uur: vrije verkoop

Van maandag tot en met donderdag, vanaf 20:00 uur, kunnen op het secretariaat op sportpark Nieuw Zuid passé-partouts worden aangeschaft. Tevens zijn de kaarten dagelijks verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen:

Primera Videoland Rijnsburg, Koestraat 26-28

Bottelier “In de Hoftuin”, Anjelierenstraat 13

Haasnoot Schoenen, Princestraat 22D

Intersport Katwijk, Voorstraat 50

Pluimgraaff Mode & Sport, Badstraat 13

Shell De Jong, Julianalaan 1

Shell De Jong, Rijnmond 188A

De organisatie spreekt de verwachting uit dat het Muziekfestival van zaterdag 4 juni aanstaande een geweldig evenement zult worden die niemand mag gaan missen. Maak gebruik van de voorverkoopavond en feest mee met Nederlands populairste artiesten van dit moment!

Geef een antwoord