Sfeercommissie Quick Boys op volle toeren

Vele activiteiten rondom de thuiswedstrijd tegen Noordwijk
Met het oog op de belangrijke wedstrijd tegen Noordwijk pakt ook de Sfeercommissie Quick Boys uit. Uiteraard zullen de nodige sfeeracties volgen voor aanvang van de kraker tegen de koploper. Daarnaast wil de Sfeercommissie de aandacht graag vestigen op de volgende activiteiten.

Voorverkoop
Koop toegangskaarten in de voorverkoop en omzeil de lange wachtrijen aan de kassa op zaterdagmiddag. Op donderdag 7 april van 19:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 9 april vanaf 11:00 uur vindt in het clubhuis de voorverkoop plaats.

Last-minute aankopen
Tijdens de voorverkoop en op de wedstrijddag zelf zal de Supportersvereniging iedereen in de gelegenheid stellen om op het laatste moment diverse clubartikelen aan te schaffen. De nieuwste collectie van de kledinglijn New South Casual is dan ook te koop.
Langs deze weg volgt de oproep van de Sfeercommissie om gekleed in het blauw en wit de wedstrijd te bezoeken. De Supportersvereniging kan iedereen in diverse clubartikelen voorzien.

Pré-party
Het Supportershome opent om 12:00 uur de deuren voor een ieder die samen met andere supporters wil vooruitblikken op de topper tegen Noordwijk. Na het succes van vorig seizoen in aanloop naar de derby tegen Katwijk wordt wederom een vol huis verwacht. De toegang tot het Supportershome wordt verleend op vertoon van de ledenpas of een wedstrijdticket. Maak daarom gebruik van de voorverkoop!

DJ Arie van Rooijen
Na afloop van de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en Noordwijk zal DJ Arie van Rooijen (www.arievanrooijen.nl) een optreden verzorgen in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid. Direct na het Rad van Avontuur zal Arie enkele platen uit zijn uitgebreide collectie ten gehore laten brengen. Toegang is (uiteraard) gratis.

Geef een antwoord