Schilderstoernooi opnieuw groot succes

Ondanks de hoge temperaturen is er door de deelnemende ploegen op hoog niveau geacteerd
update: Foto’s online

Op Tweede Paasdag, maandag 25 april, heeft op sportpark Nieuw Zuid voor de tweede maal het Schilderstoernooi voor de A1, B1 en C1 plaats gevonden. Tijdens dit voetbalevenement hebben diverse jeugdteams van gerenommeerde verenigingen om de prijzen gestreden.

Aan het Schilderstoernooi editie 2011 is deelgenomen door amateurverenigingen die toonaangevend zijn in hun jegdopleiding, hetgeen opnieuw een zeer sterke bezetting opleverde. Zo deden er teams mee van Alexandria ’66 uit Rotterdam, DWS uit Amsterdam, Haaglandia uit Rijswijk, UVS uit Leiden en natuurlijk van Quick Boys zelf. Jammer was dat Alphense Boys op het laatste moment zowel zijn A1 als C1 terugtrok, waardoor de organisatie danig in de problemen kwam. Gelukkig konden zij nog op tijd vervanging regelen, zodat het aantal ploegen op niveau bleef.

Bij de A-junioren bleek uiteindeijk het organiserende Quick Boys over het sterktse team te besvchikken. In de finale werd het gelegenheidsteam van Swift Boys duidleijk te licht bevonden: het werd maar liefst 4-0. Haaglandia legde beslag op de derde plaats.

Bij de B-junioren ging de finale tussen Haaglandia en Quick Boys. In deze leeftijdscategorie was het Haaglandia die via een 3-1 overwinning de hoofdprijs voor zich opeiste. UVS werd hier derde.

Bij de C-junioren won DWS verdiend de titel, door in de finale Haaglandia met 3-1 te verslaan. Ook in deze leeftijdscategorie was het UVS dat op de derde plaats eindigde.

Als beste spelers van het toernooi werden gekozen:
* A-junioren: Pascal van der Plas (Quick Boys)
* B-junioren: Romano van der Stoep (Haaglandia)
* C-junioren: Dylan Bernadina (Haaglandia).

Speciale dank aan de organisatie en de sponsors, de lunch werd aangeboden door Meesterbakker Van Maanen en Verdoes Melkhandel & Levensmiddelenbedrijf.

Voor alle uitslagen zie het programmaboekje.
Voor alle foto’s, zie icoontje linksboven

Geef een antwoord