Schilderstoernooi

Opnieuw een uniek toernooi op sportpark Nieuw Zuid op Tweede Paasdag
Op Tweede Paasdag, maandag 25 april a.s., organiseert K.v.v. Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid het Schilderstoernooi. Een terugkerend voetbalevenement, waar de hoogste jeugdteams strijden om de eerste plaats.

Vorig jaar heeft Quick Boys een lang vervlogen traditie in ere hersteld door op tweede Paasdag een toernooi te organiseren voor de A-, B- en C-junioren. Quick Boys heeft vorig jaar alles uit kast gehaald om het roemruchte toernooi uit de jaren zeventig nieuw leven in te blazen. Met een nieuwe naam, een individuele spelersprijs, aansprekende verenigingen en een uitstekende broodmaaltijd kunnen we stellen dat het toernooi een succesvolle start kende.

Dit jaar zullen de A-, B- en C-junioren van UVS uit Leiden, Alphense Boys uit Alphen a/d Rijn, Haaglandia uit Rijswijk, Alexandria ’66 uit Rotterdam en uiteraard die van Quick Boys zich met elkaar meten op het voetbalveld. Deze verenigingen komen uit in de hoogste klassen van het amateurvoetbal en zullen geduchte tegenstanders van elkaar zijn.

Daarnaast zullen de spelers ook individueel strijden om de trofee voor beste A-, B- of C-speler. Hans van der Plas, eigenaar van Schildersbedrijf Hans van der Plas en tevens oud-speler van het eerste elftal van Quick Boys, is wederom bereid gevonden zijn naam te geven aan deze beker.

Net als vorig jaar zullen de teams ook dit jaar getrakteerd worden op een heerlijke broodmaaltijd, mede mogelijk gemaakt door Meesterbakker Van Maanen en Verdoes Levensmiddelenhandel.

Ingrediënten genoeg voor een heerlijke voetbaldag. De toegang tot sportpark Nieuw Zuid is gratis en de wedstrijden zullen starten om 9.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats rond 16.30 uur.

Geef een antwoord