Quick Boys E13 ongeslagen kampioen!

Blauw-witte kanjers beslissen de voorjaarscompetitie 1 wedstrijd voor het einde ….
Op zaterdag 9 april 2011, is Quick Boys E13 kampioen geworden.

Hoewel niet veel spelers en ouders bij aanvang van de (voorjaar) competitie hadden gedacht de we een rol zouden spelen om het kampioenschap in onze poule, bleek na een aantal wedstrijden dat er 3 teams om de titel zouden gaan strijden.
En daar waren wij ook bij!

Halverwege de competitie stonden we samen met Rijnvogels aan kop zonder puntverlies, maar met een veel slechter doelsaldo. Rijnvogels won alle wedstrijden ruim, en bij ons was het elke wedstrijd spannend maar wonnen we wel elke keer met 1 doelpunt verschil.

Nadat we de uitwedstrijd tegen Rijnvogels met 4-4 gelijk hadden gespeeld, begon het geloof te groeien dat we misschien wel……

De thuis wedstrijd tegen Rijnvogels was een super spannende wedstrijd, die we met 2-1 wonnen. De spelers begonnen nu wel een beetje zenuwachtig te worden, want het kwam nu wel heel dichtbij. Rijnvogels had nog steeds een beter doelsaldo, maar had daar nu niets meer aan omdat wij op punten voor stonden.

Er moesten nu nog 3 wedstrijden gespeeld worden waarvan de eerste 2 tegen RCL, dat inmiddels op de tweede plaats stond, en we dus nog niet tegen gespeeld hadden. Na een 2-0 achterstand, hebben we op karakter nog een 2-2 gelijkspel uit het vuur gesleept. Een overwinning thuis tegen RCL was nu genoeg voor het kampioenschap.

Op zaterdag 9 april was het dan zo ver, iedereen was erg gespannen en weer kwamen we eerst op een 0-1 achterstand, maar zoals deze (voorjaar) competitie is gebleken kan het team op wilskracht en karakter elke achterstand rechtbuigen en wonnen we uiteindelijk met 3-1. Het feest dat volgde was erg uitbundig, zowel op het veld, in de kleedkamer als in de kantine.

Een prima prestatie van het hele team, 1 wedstrijd voor het einde kampioen en alleen de uitwedstrijden tegen de naaste concurrenten gelijk gespeeld.

Proficiat!

ANTON, DENNIS, JOHAN, MARC, MARCO, REX, RICK, RUBEN en RUBEN
jullie zijn kanjers!!!!

Geef een antwoord