Martin Haasnoot stopt per direct als bestuurslid voetbalzaken

Taken grotendeels overgenomen door nieuw ManagementTeam Voetbalzaken, tot ledenvergadering in april
Gisterenavond heeft Martin Haasnoot in goed overleg met het Algemeen Bestuur per direct zijn functie neergelegd.  

Als bestuurslid voetbalzaken heeft hij daarmee zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid genomen, omdat hij zich vanuit die hoedanigheid mede verantwoordelijk voelt voor het uitblijven van sportief succes van het eerste elftal gedurende een reeks van jaren. In de ledenvergadering van april 2012 zal er een nieuwe bestuurder voetbalzaken worden gekozen. Tot die tijd zal het merendeel van de taken van Martin worden waargenomen door het nieuwe ManagementTeam Voetbalzaken (MT).

Dit MT zal zich onder andere gaan richten op de noodzakelijke verscherping van de besluitvormingsprocessen met betrekking tot voetbalzaken. Het MT bestaat uit: Jan Schaap (senioren selecties), Arjen van der Werf en Theo Guijt (junioren selecties), Peter Hellenberg (Scouting) en Wim Hoek (Medische zaken). Voor het recreatievoetbal bestaat nog een vacature. Cees Haasnoot is gevraagd tijdelijk als voorzitter van het MT te fungeren. Peter Timmermans zal het MT ondersteunen met betrekking tot financiële zaken.

Het nieuwe MT hoopt te zorgen voor een nieuw elan dat moet gaan leiden tot het zo spoedig mogelijk behalen van de Topklasse.

Het bestuur is Martin Haasnoot veel dank verschuldigd voor zijn grote inzet en respecteert zijn moedige beslissing die hij vooral heeft genomen in het belang van de club die hem zo na aan het hart ligt.

 
Huug van Duijn
voorzitter K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord