Jong Quick Boys plaatst zich voor finale

Na winst in de halve eindstrijd bij Alphense Boys (0-6)
De beloften van Quick Boys hebben zich afgelopen dinsdag geplaatst voor de finale van de beloftencompetitie. Na een wat “mindere” wedstrijd op sportpark “De Bijlen” in Alphen stond er een eindstand van 0-6 op het scorebord.

Bij rust was de wedstrijd al gespeeld doordat Sander van der Horst, Jaber Akhrif en Thomas Dijk (2x) de blauwwitten op een voor Alphense Boys onoverbrugbare voorsprong hadden gezet. Doelman Ruben van der Does hield zijn doel schoon na een paar fantastische ingrepen, waaronder twee keer een 1-op-1-situatie.

Na rust deed Quick Boys zichzelf te kort door de eindstand niet in de dubbele cijfers te laten lopen. Er waren veel kansen nodig om Renaldo Nagtegeller en wederom Jaber Akhrif voor de respectievelijk 5-0 en 6-0 te laten tekenen.

Zo gaan de blauwwitten de finale spelen met 1 tegengoal en maar liefst 33 goals voor dit seizoen. Tegenstander in de finale is RKAVV. Datum, tijdstip en locatie zijn nog niet bekend. Deze zullen op deze site gepubliceerd worden zodra dit bekend is.