Uitzending RTV Katwijk Sport

Luister vrijdag naar de lokale omroep voor de extra lange editie
Voor Quick Boys gaat het seizoen nu pas echt beginnen. De blauwwitten staan voor de uitdaging de hoofdprijs te winnen in de loterij die de nacompetitie heet. En wat er zich op het hoogste amateurniveau heeft afgespeeld is voor menigeen nog steeds een raadsel. De eindrangschikking is een bron van verwarring. GVVV en Spakenburg die op de laatste speeldag gelijk eindigen, de verrassende entree van de nieuwelingen ONS Sneek en Excelsior Maassluis, het record aantal doelpunten van Raily Ignacio en de degradatie van Katwijk. Genoeg stof om over te praten tijdens een speciale radio-uitzending vanuit de eigen fraaie bestuursruimte. In een extra-lange editie van RTV Katwijk Sport op vrijdagavond schuiven aan tafel:

19:00 uur:            
Danny Guyt (speler vv Katwijk), Martijn de Zwart (doelman ADO Den Haag), Freek Jansen (VI-journalist) en Jeroen Ketting (speler Quick Boys, telefonisch);

20:00 uur:
Ted Verdonkschot (trainer Quick Boys), Niek Oosterlee (trainer Rijnsburgse Boys), Cees Bruinink (trainer Katwijk), Freek Jansen (VI-journalist), Robbert de Ruiter (trainer Noordwijk, telefonisch) en Erik Assink (trainer GVVV, telefonisch).

Komende vrijdagavond nemen we de voetballiefhebber nog een keer mee in alle hoogte- en dieptepunten. Scherpe vragen en analyses vormen de hoofdingrediënten. Publiek is welkom dus schroom niet zelf een kijkje te komen nemen. Voor de thuisblijvers geldt: om niks te hoeven missen stem je af op FM-frequentie 106.8 (ether) of via 88.1 FM (kabel). Ook is het mogelijk de uitzendingen via de kabelkrant (tv-kanaal 45 en Ziggo digitale tv-kanaal 41 tot 20.30 uur) te volgen. Tenslotte kun je ook via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links onderaan voor webradio) de uitzending meeluisteren.

Geef een antwoord