Open Kattuks kampioenschap 4 tegen 4 voor Meisjes bij Quick Boys groot succes

Mooi weer, spanning, strijd en gezelligheid
Vrijdagavond 20 mei, onder een stralende zon verzamelen zich ruim 70 dames en meisjes voor het “Open Kattuks kampioenschap 4 tegen 4” editie 2011.

Na een welkomstwoordje door onze voorzitter Henk Janssen starten we met dit avondtoernooi. In een aantal wedstrijden van 10 minuten strijden de meiden in diverse poules om de felbegeerde prijzen. Als die prijzen eenmaal op tafel staan en de meiden weten waarvoor ze strijden, vliegen de vonken er helemaal vanaf. Na iedere wedstrijd snel de uitslag doorgeven en meteen de stand bekijken aan de wedstrijdtafel. Mensen wat een spanning, want als we de volgende wedstrijd winnen dan…..

Na afloop van de wedstrijden volgt rond de klok van 21.00 uur de prijsuitreiking. Henk bedankt de organisatie en staat even stil bij de bekersponsor, HAMIFLEUR, die fantastisch mooie prijzen beschikbaar heeft gesteld voor deze avond. Voor iedere speelster van een winnend team is een voetbalster op een voetje met een fraaie inscriptie beschikbaar. Dan is het woord aan de organisatie om de prijzen uit te reiken en die gaan naar:

Categorie A+. Dames en meisjes geboren 1993 en eerder
FC Bal op het dak met de volgende speelsters: Jacodine, Jamie, Denise en Sanne.
Helemaal knap omdat dit team net voor aanvang kwam aanlopen en in zijn geheel bestaat uit B-speelsters, maar die poule zat al vol.

Categorie B. Meisjes geboortejaar 1994 en 1995
De Pino’s met de volgende speelsters: Susanne, Sandra, Claudia, Britt en Coby.
In deze poule gaf het doelsaldo de doorslag.

Categorie C. Meisjes geboortejaar 1996 en 1997
De Girly Wurlies met de volgende speelsters: Willeke, Dianne, Willemijn, Amanda en Vera

Categorie D. Meisjes geboortejaar 1998 en 1999
De Dakduiven met de volgende speelsters: Neline, Carina, Julia en Denise

De damesafdeling van Quick Boys is ontzettend trots dat zij dit toernooi heeft mogen organiseren en van onze kant kunnen we alleen maar zeggen “volgend jaar weer”.

Alle foto’s zijn terug te vinden op www.quickboysds1.shorturl.com

Geef een antwoord