Quick Boys C5 kampioen!


Na gestart te zijn in de vijfde klasse werden we door de goede resultaten in deze klasse tussentijds gepromoveerd naar de derde klasse.

Hier werd gestart in het nieuwe tenue gesponsord door REISBURO KATWIJK. Ook hier werden de wedstrijden gewonnen. Al ging het minder makkelijk. Het tempo was in de derde klasse toch een stuk hoger. Het was mooi om te zien dat de mannen dit snel in de gaten hadden. We bleven maar winnen.

Uiteindelijk bleven er maar 2 kandidaten over. Voorschoten’97 C3 en Quick Boys C5. Op 20 april speelde wij de belangrijke thuiswedstrijd tegen Voorschoten. Na een 0-1 achterstand wisten we deze wedstrijd in ons voordeel te beslissen door met 2-1 te winnen. Hierna moesten we nog 2 wedstrijden winnen tot aan onze kampioenswedstrijd. Deze was op 21 mei tegen RCL C3. Van zenuwen was eigenlijk geen spraken en er werd ijzersterk begonnen. Met de rust stonden we 3-0 voor. Langs de kant werd het kampioenschap al gevierd. Met 5-2 werd deze wedstrijd gewonnen.

De champagne kon open getrokken worden en na een heel mooi seizoen waarin we 214 keer het doel troffen (vriendschappelijk,beker en competitie) waren we KAMPIOEN!!! Een topprestatie waar de jongens zelf de basis hebben gelegd door bijna altijd aanwezig te zijn op de training. Ook waren ze in wedstrijden bereid een stapje extra te doen voor elkaar.

Langs deze weg willen we ook iedereen bedanken die in welke vorm dan ook (rijden naar uitwedstrijden, vlaggen, fluiten, wedstrijdformulier invullen, limonade verzorgen, foto’s maken, trainen, begeleiden,wassen van de shirts, koffie verzorgen, er zijn als supporter en – last but not least – natuurlijk onze sponsor Reisburo Katwijk) een bijdrage heeft geleverd aan dit kampioenschap.

(Foto onder:)
Staand vlnr: Robin Zonneveld, Kasper de Lange, Jeffrey de Winter, Luuk Freke, Rick Ouwehand, Dennis Dijkdrent, Jesse Koekkoek, Marcel Rovers (begeleider), Marc Rovers, Wim van Duyvenvoorde (begeleider), Kees de Winter (vlagger).  
Zittend vlnr: Martin de Roode, Michel van Dijk, Jac de Best, Stefan van Duyvenvoorde, Mark van der Meij, Arjan Zwanenburg 
(foto: Willem Jan Dijkdrent)

Geef een antwoord