Open Dag

Zaterdag 11 augustus: Open Dag K.v.v. Quick Boys
In aanloop naar de start van de competitie zal K.v.v. Quick Boys weer de traditionele Open Dag organiseren welke dit jaar staat gepland op zaterdag 11 augustus. Ook deze keer staat de aftrap van het nieuwe seizoen weer in teken van vermaak voor jong en oud.

De vaste activiteiten van de Open Dag staan ook dit jaar weer op het programma. De jongste voetballende leden van de Landenteams zullen aan het publiek op het hoofdveld worden gepresenteerd, waarna zij onder het toeziend oog van de spelers van het eerste elftal in onderlinge partijtjes hun kunsten mogen vertonen. Verslaggever Jan den Dekker zal vervolgens de A-selectie aan de supporters presenteren.

Nieuw onderdeel van de editie van dit jaar is de verloting van de door Profile Paul aangeboden Quick Boys-scooter. De loten zijn vanaf nu te koop bij supportersgroep Quick Boys Firm. De trekking van de loterij zal plaatsvinden na het oefenduel tussen Quick Boys en zaterdageersteklasser Oranje Wit uit Dordrecht. Na afloop van de wedstrijd zal DJ Ary en DJ Henk een optreden verzorgen en de Open Dag in stijl afsluiten.

De organisatie van de Open Dag zal binnenkort het definitieve programma van de Open Dag presenteren. Hou daarom de website van Quick Boys goed in de gaten en blokkeer zaterdag 11 augustus alvast in de agenda.

Geef een antwoord