Nieuwe Presentatiegids uitgereikt

Door het gebruik van crossmedia is deze editie uniek in z’n soort – lees meer en bekijk het ludieke filmpje
Onder grote belangstelling is gisterenavond de nieuwe Presentatiegids uitgereikt in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid. Na het welkomstwoord en het voorstellen van de A-selectie werden de eerste edities uitgereikt aan Henk-Jan van Maanen (voorzitter), Jaap van Duijn (voorzitter Businessclub), Anton van der Plas (directeur Ouwehand Visverwerking B.V.), Jos van Eck (hoofdtrainer) en Hendrik van Beelen (aanvoerder).

Aan de overhandiging ging een promotiefilmpje vooraf. Hierin introduceerde Simon de Jong (voorzitter Supportersvereniging) op ludieke wijze het gebruik van QR-codes in de nieuwe gids. Door het gebruik van deze vorm van crossmedia is de Supportersvereniging in samenwerking met Quick Boys TV erin geslaagd op originele wijze de A-selectie aan de lezer voor te stellen, klik hier voor een voorbeeld.

Vandaag (vrijdag) valt bij de leden van de Supportersvereniging de nieuwe Presentatiegids op de deurmat. Ook een gids ontvangen, maar nog geen lid? Maak gebruik van het aanmeldingformulier en ontvang de nieuwe Presentatiegids als welkomstgeschenk. Klik HIER voor het aanmeldingsformulier.

Hier het filmpje waar SV voorzitter Simon de Jong de QR-code uitlegt:

Geef een antwoord