Quick Boys loot uitwedstrijd tegen Voorschoten’97

Het bekerduel staat vooralsnog gepland op dinsdag 29 november a.s.
Vandaag heeft de loting van de tweede ronde van het districtsbekertoernooi van West II plaatsgevonden. Quick Boys, dat zich een week eerder op eenvoudige wijze ontdeed van Alphen (7-1), werd gekoppeld aan Voorschoten’97. De blauwwitten spelen een uitduel op sportpark Adegeest. De bekerwedstrijd staat vooralsnog gepland op dinsdag 29 november aanstaande om 20:00 uur.

Saillant detail is dat beide ploegen elkaar amper vier dagen later wederom zullen treffen in competitieverband in Voorschoten. In de vorige ronde wonnen de geelgroenen eenvoudig van zondaghoofdklasser RKAVV (2-0). In de poulefase kende de formatie van trainer Hein van Heek de nodige moeite om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De eerste wedstrijd tegen GHC werd verloren (0-3) en nipte overwinningen werden geboekt op GDA (3-2) en Excelsior’20 (2-1).

Wellicht dat het bekerduel verplaatst gaat worden naar zaterdag 26 november. In dat geval dienen beide ploegen geen inhaalwedstrijden te spelen. Eventuele wijzigingen worden langs deze weg bekendgemaakt.

Geef een antwoord