Aanstaande donderdag: inloopavond (klus)vrijwilligers Nieuw Zuid

Het bestuur wil de vele klusvrijwilligers bedanken voor hun inzet gedurende de afgelopen maanden
In de afgelopen maanden zijn er op sportpark Nieuw Zuid veel “bouw”werkzaamheden verricht. Dit betreft onder andere:

– het vernieuwen van het historische scorebord;
– het schilderen van het noordelijke talud;
– het plaatsen van nieuwe dugouts;
– de uitbreiding van de Traptribune;
– klussen rondom het nieuwe kunstgrasveld;
– alle voorbereidende, lopende en afrondende werkzaamheden m.b.t. het nieuwe plein en fietsenstalling.

Deze en volgende week worden de werkzaamheden grotendeels afgerond. Dit betreft het aanbrengen van een viertal Quick Boys logo’s in het straatwerk, het plaatsen van hekwerken, het plaatsen van de laatste fietsenrekken en papiercontainer. Ook wordt er nog een strook beton gestort onder de boarding, tussen straatwerk en talud.

“Klus”vrijwilligers, donderdag 17 november in de businessclub
Bij deze werkzaamheden hebben tal van vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken. Vrijwilligers van de terreincommissie, supportersvereniging, sfeercommissie, vereniging, businessclub, kantine (catering) maar ook supporters hebben de verschillende klussen met verve uitgevoerd. Het bestuur van de vereniging is de betrokken vrijwilligers zeer dankbaar en nodigt hen hierbij uit om op donderdagavond 17 november as., vanaf 20.00 uur, in de businessclub een drankje te komen drinken en nog even na te praten over dit alles. Naast de vrijwilligers worden ook de betrokken bedrijven, werknemers en niet te vergeten de gemeente Katwijk cq. de verantwoordelijke ambtenaren uitgenodigd.

Afgelopen week zijn al uitnodigende mails gestuurd naar de contactpersonen van de hiervoor genoemde  werkzaamheden. Aan hen de vraag om hun actieve en betrokken achterban te attenderen op de “inloop”avond.

Bestuur K.v.v. Quick Boys

 

Geef een antwoord