Niels van Duijn viert jubileum

De aanvoerder van Quick Boys voor de honderdste keer in het blauw en wit
Aanvoerder Niels van Duijn van Quick Boys is voorafgaand aan het duel met Zwaluwen’30 gehuldigd vanwege zijn honderdste optreden voor Quick Boys. 

Van Duijn begon het uitoefenen van zijn hobby op sportpark Nieuw Zuid. Op jonge leeftijd werd hij door Feyenoord gescout. Tot een doorbraak kwam het nooit in Rotterdam-Zuid. De verdediger annex middenvelder keerde terug naar zijn oude liefde en debuteerde op achttienjarige leeftijd op 31 augustus 2003 in een uitduel met Ter Leede. Onder leiding van het trainersduo Gert Aandewiel en Arjen van der Werf werd Van Duijn met Quick Boys direct algeheel kampioen van Nederland. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt, want FC Volendam bood hem een profcontract aan. 
Vanwege het feit dat Van Duijn een pilotenopleiding ging volgen, moest hij zijn profcarrière na 71 wedstrijden (3 doelpunten) staken. De opleiding kon hij in eerste instantie combineren met het voetballen bij Quick Boys. Tijdens zijn praktijkstage was hij niet actief voor de blauwwitten, maar na afronding van zijn studie en in afwachting van een baan als piloot keerde Van Duijn wederom terug op het oude nest. Binnenkort zal de captain van Quick Boys zijn maatschappelijke loopbaan een vervolg gaan geven, aangezien hij onlangs een aanbod als piloot heeft geaccepteerd. 

Langs deze weg wordt Niels van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal en het webteam hoopt dat hij nog veel succes zal kennen in zijn laatste momenten op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord