Collecte voor Roparun

Team Bollenstreek collecteert voorafgaand aan de wedstrijd Quick Boys – Jodan Boys
Beste voetbalsupporters van k.v.v. Quick Boys

Aanstaande zaterdag is Team Bollenstreek weer van de partij op sportpark Nieuw Zuid. In de aanloop richting onze sportieve passie de Roparun, een geweldige en jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, houden wij a.s. zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd Quick Boys – Jodan Boys weer onze collecte voor de stichting Roparun.

Wij hopen dan te kunnen scoren voor het goede doel. We doen het immers voor onze zieke medemens. Zij die vanwege de ziekte kanker dat alles wat wij nog kunnen  doen moeten (gaan) missen. In een paar woorden heeft de slogan van de stichting Roparun een bewogen boodschap in zich: “trachten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Met uw bijdrage ondersteunt en/of initieert de stichting Roparun projecten om mensen die kanker hebben, en uitbehandeld zijn, een wat aangenamere laatste tijd te laten hebben:

·Het aanbod van een laatste vakantie in één van de twaalf bungalows; samen met het gezin, in de rust van een andere omgeving, of na het volgen van chemokuren;
·De inloophuizen waar familie terecht kan tijdens een opname;
·De projecten richting zorgverleners zoals schenking hoofdhuidkoelers, inrichting hospices, bijdragen aan projecten voor jong en oud voor oncologie ziekenhuizen, etc.

Naast de sportieve  passie is de Roparun voor ons een tegenprestatie voor alle ondersteuning in geld en goederen die wij gedurende een heel jaar ontvangen voor het goede doel.

Wij rekenen op u a.s. zaterdag  op sportpark Nieuw Zuid in Katwijk.

De collectanten van Team Bollenstreek
 

Geef een antwoord