Informatie werkzaamheden Sportlaan

Vanaf aanstaande woensdag is de Sportlaan afgesloten voor al het verkeer
Na eerdere berichtgevingen hierbij aanvullende informatie betreffende de werkzaamheden in de 3e fase (Sportlaan) Rotonde Zuid.

Door deze werkzaamheden is parkeerplaats Zuid alleen via Boulevard en vervolgens Sportlaan te bereiken. Wel dient er rekening gehouden te worden dat er de parkeerplaats voor een deel wordt gebruikt voor opslag van werkmateriaal. Sowieso blijft de aanrijroute voor de hulpdiensten via de ingang Zuid geborgd. Een uitgebreide beschrijving leest u in de bijlage.

Sportlaan afgesloten
De Sportlaan, tussen de Boulevard en de Zuidduinseweg is vanaf woensdag 1 februari t/m vrijdag 3 februari afgesloten voor al het verkeer. De huidige asfaltverharding wordt vervangen door een puinfundering. De Zuidduinseweg (o.a. camping De Zuidduinen en de soefitempel), parkeerterrein Zuidduinen en de hulpdiensteningang van KVV Quick Boys zijn bereikbaar via het andere gedeelte van de Sportlaan, tussen de Drieplassenweg en de Zuidduinseweg (v.v.). Zie onderstaande tekening.

Vanaf vrijdag 3 februari 17.00 uur is de omleiding weer omgedraaid. Dan is de Sportlaan, tussen de Drieplassenweg en de Zuidduinseweg afgesloten en is de omleiding weer via de Boulevard en de Sportlaan (tussen de Boulevard en de Zuidduinseweg). De totale werkzaamheden duren t/m 13 april.

Geef een antwoord