Engine Service IJmond nieuwe Zilversponsor

Businessclub Quick Boys sluit sponsorcontract met het bedrijf uit IJmuiden
De Businessclub Quick Boys blijft verder groeien. Het bestuur van de Businessclub Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat men wederom een nieuwe sponsor kan introduceren. Engine Service IJmond heeft na afloop van de thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam een samenwerkingsovereenkomst met onze club ondertekend op sportpark Nieuw Zuid.

Het in IJmuiden gevestigde bedrijf Engine Service IJmond is Zilversponsor geworden. Dit bedrijf, in 2010 opgestart, is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van scheepsmachines. Wereldwijd verrichten zij deze werkzaamheden bij grote, ook Katwijkse, scheepsbedrijven. De samenwerkingsovereenkomst werd afgelopen zaterdag in de bestuurskamer van de club ondertekend door (v.l.n.r.) Jaap van Duijn (voorzitter Businessclub Quick Boys), Dirk Dijkhuizen (vertegenwoordiger van Engine Service IJmond) en Mathijs van der Plas (bestuurslid Businessclub Quick Boys), zie onderstaande foto.

Het bestuur van de Businessclub Quick Boys wil Engine Service IJmond van harte welkom heten en hoopt op een succesvolle en langdurige relatie!

Geef een antwoord