Patrick de Groot en Erkan Sensoy komen Quick Boys versterken

Beide spelers komen over van zondagtopklasser Haaglandia
Het Technisch Management is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van het seizoen 2012-2013 Patrick de Groot en Erkan Sensoy deel uitmaken van de A-selectie van Quick Boys. De keeper en de aanvaller spelen momenteel voor Haaglandia, de koploper van de zondagtopklasse. 

Patrick de Groot (33) heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare doelman te zijn. Met zijn ervaring en leiderschap is hij een zeer welkome aanvulling van de selectie van trainer Jos van Eck. In het verleden stond de sluitpost onder contract bij ADO Den Haag en speelde De Groot voor TONEGIDO. 

Aanvaller Erkan Sensoy is momenteel met zeventien treffers topscorer van de Topklasse. Ook vorig seizoen was Sensoy met achttien doelpunten zeer productief. De 29-jarige speler kan op alle posities in de voorhoede uitstekend uit de voeten. De vrije rol aan zijn favoriete linkerkant werpt dit seizoen de nodige vruchten af. Afgelopen weekeinde was Sensoy met zijn treffer beslissend in de derby tegen HBS.

Het Technische Management wil beide spelers van harte welkom heten bij Quick Boys en wenst hen alvast heel veel succes toe op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord