Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Op vrijdag 20 april a.s. vindt de jaarlijkse feestavond voor vrijwilligers plaats
Na het grote succes van vorig jaar zal aan onze vrijwilligers dit jaar wederom een zeer gezellige feestavond worden aangeboden. Ook dit jaar is weer gekozen voor een thema-avond. Vorig jaar was het thema ‘’December’’ met alles erop en eraan. Dit jaar een ander thema. Wat dat zal zijn? In ieder geval nog grootser en spectaculairder.

Het rode draad van de avond is ‘’feest’’. Welk feest? Dat zult u merken wanneer u erbij bent. De aanwezigen worden verzocht zich in feestkleding te steken. Welke feestkleding? Dat kan van alles zijn, bedenk het zelf maar!

Alle vrijwilligers die officieel als vrijwilliger bij onze vereniging bekend staan, worden samen met hun partner van harte uitgenodigd voor de feestavond. Ook de chauffeurs die ieder seizoen trouw onze spelers gratis vervoeren naar de uitwedstrijden,zullen via de leidersvan desbetreffende teams worden uitgenodigd.

De feestgangers worden verzocht om die avond uiterlijk 20.30 uur aanwezig te zijn in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid. Er worden geen entreekaarten verstrekt, wel wordt bij de deur gecontroleerd. Leeftijd: 18+

Geef een antwoord