Milan Hoek tekent bij K.v.v. Quick Boys

De getalenteerde speler is afkomstig van eredivisionist AZ Alkmaar
Het Technisch Management maakt bekend dat Milan Hoek (21) per direct zal worden toegevoegd aan de A-selectie van de blauwwitten waardoor hij morgen (zaterdag) aanwezig zal zijn op de eerste training van de A-selectie. De inwoner van Bergen stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij AZ Alkmaar. Na prettige gesprekken met trainer Ted Verdonkschot en Technisch Manager Brian Mussche koos Hoek voor Quick Boys. 

Verdonkschot heeft met het aantrekken van deze talentvolle, jonge speler nu meer mogelijkheden voor de invulling op het middenveld. De rechtspoot begon met voetballen bij AFC’34 uit Alkmaar, voordat hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van AZ Alkmaar. In het seizoen 2010-2011 debuteerde Hoek in het betaalde voetbal als speler van Telstar, de club uit Velsen-Zuid waarmee AZ Alkmaar destijds een samenwerkingsverband had. Na zijn terugkeer was de Noord-Hollander een vaste waarde in het beloftenteam en maakte hij met enige regelmaat deel uit van de wedstrijdselectie van het eerste elftal van AZ Alkmaar.  Hoek gaat zich nu richten op zijn maatschappelijke carrière in de vorm van een HBO-studie Human Resource Management in combinatie met het voetballen bij Quick Boys.

Het Technisch Management is verheugd over de komst van Hoek naar Quick Boys en wenst hem heel veel succes en plezier toe op sportpark Nieuw Zuid.

Brian Mussche
Technisch Manager Quick Boys 1

Geef een antwoord