Zaterdag 2 juni: De Vois of KwieBois

Win een meerdaagse trip naar Eurodisney – geef je op voor 19 mei aanstaande
Als een van de nieuwe onderdelen van de Familiedagen presenteert de organisatie op zaterdag 2 juni a.s.  “De Vois of Kwiebois”, dé  gelegenheid voor “blauw-wit” zangtalent om eens volop in de schijnwerpers te staan. Voor de beste, meest originele en leukste acts zijn er bovendien fraaie prijzen te winnen waarbij natuurlijk vooral de hoofdprijs, een meerdaags reisje naar Disney Paris voor twee personen, in het oog springt.

De inschrijving is inmiddels gestart en loopt tot 15 mei. De inschrijving staat open voor leden, vrijwilligers, supporters en hun blauwwitte relaties. Je kunt solo meedoen, maar natuurlijk zijn ook duo’s, etc. van harte welkom bij dit feestelijke zangfestijn. Je zorgt, als het kan, zelf voor de begeleidende muziek! Mede gezien het aantal inschrijvingen zal de eerste editie van de Vois of Kwiebois een fantastisch spektakel worden. Voor de twijfelaars komt de deadline voor inschrijving echter met rasse schreden dichterbij.

Je kunt je uiterlijk op 19 mei nog inschrijven voor dit evenement.Voor evt. inlichtingen kun je terecht bij Gerard Zuijderduijn (0617706141) of Martin Haasnoot (0645452212). Het inschrijfformulier vind je in de bijlage.

Geef een antwoord