Rob Barkel nieuwe keeperstrainer A-selectie

De huidige keeperstrainer van de jeugd volgt Tom van der Niet op
Het Technisch Management deelt mede dat met ingang van het seizoen 2012-2013 Rob Barkel wordt toegevoegd aan de technische staf van Quick Boys. De inwoner van Noordwijk zal zich specifiek gaan richten op het trainen van de keepers van Quick Boys 1, 2 en 3.

De 46-jarige Barkel is momenteel Hoofd Keeperstrainer van de jeugdopleiding van Quick Boys. Deze werkzaamheden zal de oefenmeester, die de opleiding Frans Hoek Keeperscoach I en II met succes heeft afgerond, ook volgend seizoen blijven coördineren en uitvoeren. Barkel kwam 4,5 jaar geleden over van Foreholte, waar hij gedurende zes seizoenen de functie van Hoofd Keeperstrainer uitoefende. Naast zijn huidige werkzaamheden is Barkel, die in het verleden zelf ook lang onder de lat heeft gestaan, nauw betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse keepersdag. Het Technisch Management wenst de keeperstrainer heel veel succes toe bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie.

Barkel volgt Tom van der Niet op, de huidige keeperstrainer van de A-selectie van Quick Boys. Het Technische Management wil Van der Niet langs deze weg alvast hartelijk danken voor zijn inzet voor het eerste elftal gedurende de vele seizoenen en zal op gepaste wijze afscheid van hem nemen aan het einde van het seizoen.

Geef een antwoord