Recordopbrengst veiling K.v.v. Quick Boys

Het evenement levert € 100.000 op
Onder grote belangstelling vond vrijdagavond in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid de tweejaarlijkse veiling van K.v.v. Quick Boys plaats. De organisatie was erin geslaagd een fantastische kavellijst samen te stellen in samenwerking met de trouwe sponsors die de club rijk is, hetgeen resulteerde in een recordopbrengst van € 91.245. Dit bedrag is door een groep trouwe sponsors van K.v.v. Quick Boys verhoogd tot € 100.000!  
 
Na het welkomstwoord van de kersverse voorzitter Henk-Jan van Maanen ging de Quick Boys Veiling 2012 van start. Onder leiding van de veilingmeesters Piet Broekhof en Jaap Meiland werden de 225 kavels in sneltreinvaart geveild. Om 1:00 uur ging het laatste veilingstuk onder de hamer. In totaal werd € 91.245 opgehaald. Niet veel later gaf Jaap van Duijn, de voorzitter van de Businessclub Quick Boys, aan dat het bedrag door een groep trouwe sponsors zal worden verhoogd tot € 100.000!
 
De organisatie wil een ieder van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze succesvolle avond. Hierdoor is het evenement een groot succes geworden. Met deze opbrengst krijgt de club het broodnodige zetje in de rug bij de realisatie van de ambitieuze doelstellingen.

Geef een antwoord