Familiedagen: dag 2

Voetbal, survival run, voetgolf, muzikale barbecue, jokeren en klaverjassen in het clubhuis
Met de grandioze openingsceremonie op het hoofdveld van sportpark Nieuw Zuid is gisteren het startschot gegeven voor de Familiedagen van K.v.v. Quick Boys. Op de eerste dag van het vijfdaagse evenement hebben velen kunnen genieten van de geplande activiteiten.

Vandaag wordt het programma van de Familiedagen hervat met de Survival Run en het Voetbalgolf voor de D-pupillen. Vanaf 17:00 uur zullen zij op en rondom het sportpark en op het strand strijden om de eer. Na afloop kunnen zij op het plein voor het Supportershome aanschuiven bij de muzikale barbecue met medewerking van DJ Arie van Rooijen.

Om 19:30 uur zijn de C-junioren aan de beurt. Ook zij zullen de door de Katwijkse Zeeverkenners opgezette hindernissen gaan trotseren. Bij de aankomst mogen ook de C-junioren genieten van de muzikale barbecue, georganiseerd door de Sfeercommissie.

Om 20:00 uur vindt in het clubhuis de kaartavond plaats. Alle leden en niet-leden worden van harte uitgenodigd om te jokeren en klaverjassen. Er zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Ook het voetbalprogramma wordt hervat op de tweede dag van de Familiedagen. Vanaf 16:30 uur zijn de E- en F-pupillen en de Landenteams aan de beurt en zullen in onderlinge wedstrijden gaan strijden om de eer.

Geef een antwoord