Trainers van Liverpool F.C. aangekomen en verwelkomd op Nieuw Zuid

Start van de 4-daagse voetbalclinic
Vanmiddag rond 13.00 uur zijn de zes trainers en een cameraploeg van Liverpool F.C. aangekomen op Nieuw Zuid. De groep werd welkom geheten door voorzitter Henk-Jan van Maanen.

In zijn welkomstwoord heette Henk-Jan de groep van harte welkom namens bestuur, technisch management en alle leden/vrijwilligers van onze club. Hij vroeg de groep niet in verwarring te raken door het vele blauwwit op het sportpark. Dit als speelse verwijzing naar "die andere club" uit Liverpool aan de Mersey.

Er werd een dankwoord uitgesproken naar de club Liverpool F.C., de trainers en Dirk Kuyt die deze happening mede mogelijk hebben gemaakt. De wens werd uitgesproken dat de komende dagen leerzaam zullen zijn voor de honderden jeugdspelers die de trainingen zullen meemaken. Henk-Jan sprak zijn vertrouwen uit dat dit initiatief de band zal versterken tussen de twee clubs.

Hieronder een video, gemaakt door het team van QuickBoys.TV. Het brengt een impressie van de historie van onze club in beeld. Deze video werd uiteraard enthousiast ontvangen door onze gasten uit Liverpool.

Geef een antwoord