Aanstaande zaterdag: Quick Boys Strandvoetbaltoernooi

De organisatie is de sponsors zeer dankbaar voor het mede mogelijk maken van het toernooi
Drie jaar geleden vond de eerste editie van het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi plaats. Ruim honderd deelnemers streden om de eer en de felbegeerde trofee. Ook in 2010 en 2011 werd het zomerse toernooi gepland. De organisatie kon telkens terugzien op een zeer geslaagd evenement. Ook de QBBBQ’s na afloop sportpark Nieuw Zuid werden zeer goed bezocht. Reden te meer om ook dit jaar weer een Strandvoetbaltoernooi te organiseren. De inschrijving is inmiddels gesloten. Welk team gaat aanstaande zaterdag het prestigieuze toernooi winnen?

De zestien teams zullen vanaf 11:30 uur gaan strijden om de felbegeerde titel, maar net zo belangrijk is het samenzijn van de supporters in een voetballoze periode. Bij strandpaviljoen D(e)ining 19 zal een stuk strand worden gereserveerd waarop een tweetal velden worden uitgezet. Na afloop van het vierde Quick Boys Strandvoetbaltoernooi vindt op sportpark Nieuw Zuid de traditionele QBBBQ plaats.

Kom zaterdag naar het vierde Quick Boys Strandvoetbaltoernooi en moedig de deelnemers aan. De organisatie is de volgende sponsors zeer dankbaar voor het mede mogelijk maken van het toernooi:

Het Wapen Van Kattuk
D(e)ining 19
Profile Paul
G. Barnhoorn Stucadoorsbedrijf
Kees Guijt Stukadoors
Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooijs
Bema Interieurbouw
Kees Pluimgraaff Bloemenexporrt
Potters & Vooys Makelaardij
Kees Messemaker Bloemenexport
J. Buis en Zn. Woninginrichting
Schildersbedrijf Wim van Duijn
Meesterbakker van Maanen
Supportersvereniging Quick Boys
T.R.T. Blomstergrossisten B. V.
Albert van der Plas
Ben Dijkdrent

Geef een antwoord