Quick Boys 1 in voorbereiding naar Green Adventures

Buitensport- en outdoorevenementenorganisatie op 21 juli a.s. gastheer van selectie
Als onderdeel van de voorbereiding biedt Green Adventures ** uit Wassenaar de selectie van Quick Boys 1 morgen een outdoor-sessie aan. Op zaterdag 21 juli om 10:30 uur start de A-selectie met een ochtendtraining op sportpark Nieuw Zuid. Na de lunch gaat men op weg naar Wassenaar om deel te nemen aan het door Green Adventures opgezette programma.

Dit bestaat uit vier uitdagende en avontuurlijke activiteiten. 
Het zwaarste onderdeel is de ‘LOWROPES’: een parcours steil de heuvel op, met 18 verschillende hindernissen. Wie durft kan door de nauwe tunnels weer naar beneden tijgeren.
Tijdens de ‘ARCHERY’ wordt er met handbogen geschoten.
De ‘ZIPWIRE’ is een tokkelbaan van 120 meter lang met 35 meter hoogteverschil. Er wordt afgedaald met snelheden tot 50km/u. Aan het einde wordt er afgeremd met een elastiek dat de deelnemer weer omhoog laat schieten totdat deze stilhangt.
Als laatste de ‘HIGHROPES’: klauteren door het klimbos op 8 meter hoogte, met vele verschillende hindernissen van boom naar boom. Dit wordt afgesloten met een Tyroliënne. Dat is via een kabelbaan aan een paal naar beneden suizen.

Al met al een garantie voor een enerverend middagje.

** Geef uw kinderfeest of bedrijfsuitje een extra impuls met spannende, uitdagende, leerzame en avontuurlijke activiteiten op onze Adventure Mountain in het attractiepark Duinrell, op het strand van Wassenaar of zelfs op uw eigen locatie. Bekijk onze activiteiten hier en maak samen met ons een spectaculair programma dat perfect bij uw evenement past. Voor meer informatie kunt u; bellen met 070 514 09 70 , het informatie aanvraagformulier invullen of een mailtje sturen naar info@greenadventures.nl

Geef een antwoord