Dankwoord organisatie Strandvoetbaltoernooi

Sfeercommissie bedankt toeschouwers, sponsors en deelnemers
Hierbij willen wij onze dank uitspreken over het grandioze verloop van het 4e QB supporters strandvoetbaltoernooi (23-06-2012). We kijken met een goed gevoel terug op deze fantastische dag.

Ondanks een stevige wind waren de weersomstandigheden goed te noemen. Nadat voorzitter Henk-Jan van Maanen de dag officieel geopend had (en vervolgens zelf ook maar besloot om mee te doen) werd er om 12.00 uur gestart met de eerste wedstrijden.

Onder de muzikale begeleiding van DJ Arie en een hapje en drankje, geregeld door D(e)ining19, werden de wedstrijden afgewerkt. Daarbij ging het er af en toe fel aan toe, maar desondanks bleef het een blessurevrij toernooi. Uiteindelijk won na 6 uur bikkelen het team QBF de felbegeerde wisselbokaal. Zij wonnen, op één gelijk spel na, alle wedstrijden en mogen zich een jaar lang de kampioen onder de supporters noemen.

De dag werd traditiegetrouw afgesloten met de QBBBQ bij het supportershome van Quick Boys. Ondanks dat sommige ploegen er helemaal doorheen zaten en niet meer de fut hadden om naar Nieuw Zuid af te reizen was het ook hier weer een gezellige drukte.

In het bijzonder willen we de volgende sponsoren extra bedanken:

Het Wapen Van Kattuk
D(e)ining 19
Profile Paul
Gerard Barnhoorn Stukadoors
Kees Guijt Stukadoors
Henk-Jan Vooys Stukadoors
Bema Interieurbouw Nieuw-Vennep
Kees Pluimgraaff Bloemenexport
Potters, Vooys en Van der Plas Makelaardij
Kees Messemaker Bloemenexport
Buis Meubelen en zoon
Meesterbakker van Maanen
S.V. Quick Boys
T.R.T. Blomstergrossisten B. V.
Van Dijk Timmerwerken en Houtrotherstel
Ap schilder
Ben Dijkdrent (Wiesmeijer)

Sfeercommissie Quick Boys

Geef een antwoord