Jan van der Plas beeindigt zijn functie als penningmeester

Commissie ingesteld om opvolger voor te dragen voor najaars ALV
In goed overleg met zijn medebestuursleden heeft Jan van der Plas besloten om te stoppen met zijn werkzaamheden als penningmeester van onze vereniging. Mede in het belang van Quick Boys vindt hij dat hij een stap terug moet doen zodat gezocht kan worden naar een geschikte vervanger voor deze belangrijke bestuursfunctie.

Jan zal zijn werkzaamheden in verband met de afsluiting van het boekjaar 2011-2012 op de gebruikelijke wijze afronden en zo nodig de lopende zaken oppakken. Inmiddels is een commissie ingesteld, bestaande uit twee bestuursleden en twee andere financieel deskundigen die op zoek zullen gaan naar een nieuwe kandidaat-penningmeester. Wij zullen de leden uiteraard op de hoogte houden zodra deze zoektocht geslaagd is, waarna de nieuwe kandidaat voorgedragen zal worden om benoemd te worden tot penningmeester in de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 26 oktober aanstaande.

Het bestuur dankt Jan uiteraard voor zijn inzet en kennis die hij de afgelopen drie jaar ten behoeve van onze vereniging heeft aangewend. Met name bij de goede afwikkeling van de schikking met de Belastingdienst van enkele jaren geleden heeft Jan een grote rol gespeeld. Wij hopen Jan vaak te zien als lid en supporter op ons sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord