Geslaagde sponsor trainingsclinic

Evenement Training/Toernooi sponsors met Quick Boys 1 groot succes (incl. foto’s)
Afgelopen vrijdag 10 augustus was het dan zover. Een nieuw evenement waarbij een groot aantal sponsors meedeed aan een warming-up en training van de A-selectie van Quick Boys. Er werden vervolgens met combinatieteams sponsors/spelers nog wat korte wedstrijdjes op een klein veld gespeeld. Dit alles werd uiteraard wel voorzien van een forse dosis humor en rekening houdend met het niveau en de conditie van de deelnemers. Tot slot werd er op het hoofdveld nog gestreden om de penalty bokaal.

Het weer werkte gelukkig mee. Na een voor sommigen al zeer zware (voor andere een stuk minder) warming-up werden er wat oefeningen gedaan. Rondo’s, positiespelletjes en natuurlijk afronden op de goal. Na wat koele drankjes werden de teams geformeerd en de onderlinge strijd gestart. Inmiddels werden de wedstrijden ook gevolgd door vele andere sponsors/toeschouwers. Op veld 1 bewees Adrie de Beste (onder grote druk) de meest koele penaltyschutter te zijn.

In alle eerlijkheid moeten wij melden dat de selectiespelers toch wel een technische/tactische/conditionele voorsprong op een aantal sponsors hadden…Maar goed, de sfeer was uitstekend!

En dat is toch vooral waar het hier om ging, de afstand tussen sponsors en de spelers van de selectie van Quick Boys verder verkleinen. Voor een optimaal resultaat van ons vlaggenschip zullen supporters/sponsors/spelers namelijk zoveel mogelijk een eenheid moeten uitstralen. Let’s do it together! Er zijn overigens in aanloop naar het nieuwe seizoen alweer een aantal nieuwe sponsorcontracten bij de Businessclub Quick Boys afgesloten. We zullen die zeer binnenkort bij u melden.

Deze zeer succesvolle sportieve happening werd afgesloten in een overvolle Businessclub met een uitstekend verzorgde barbecue. Een goed begin van het voetbalseizoen. We danken hierbij de spelers en technische staf van de selectie Quick Boys voor hun medewerking en enthousiasme en overwegen hier zeker een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Klik op het icoontje of HIER om de foto’s van het evenement, gemaakt door huisfotograaf Hans van Duijn, te bekijken.

Geef een antwoord