RTV Katwijk in gesprek met Jos van Eck

Het sportprogramma pakt vrijdagavond uit met een live-spektakelshow
Vrijdagavond, de avond vóór de start van de nieuwe voetbalcompetitie, pakt de sportredactie van RTV Katwijk weer uit met een grote radioshow. In het sponsorhome van voetbalvereniging FC Rijnvogels schuiven zowel spelers (vanaf 19:00 uur) als trainers (vanaf 20:00 uur) aan tafel om te praten over het nieuwe voetbalseizoen.

Namens Quick Boys is trainer Jos van Eck te gast. Ook wordt de stemming gepeild bij Henk van de Pol, de trainer van VVA ’71. Andere opvallende namen zijn de trainers Hein van Heek (FC Rijnvogels) en Arie van Duijn (v.v. Woubrugge) en ex-Quick Boys speler Sander v.d. Horst. Een live spektakelshow die je niet mag missen! De radio-uitzending zal duren tot 21:00 uur.

Alle reden dus om mee te luisteren op FM-frequentie 106.8 (ether) of via 88.1 FM (kabel). Ook is het mogelijk de uitzendingen via de kabelkrant (tv-kanaal 45 en Ziggo digitale tv-kanaal 41 tot 20.30 uur) te volgen. Tenslotte kun je ook via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links onderaan voor webradio) de uitzending meeluisteren.

Zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur is er via de radio uitgebreid aandacht voor de wedstrijd Quick Boys-VVA’71. Maandagavond vanaf 20:45 uur is er een in de TV-uitzending een samenvatting te zien van deze voetbalavond.

Geef een antwoord