Loting eerste ronde districtsbekertoernooi

Quick Boys 1 en 2 loten thuiswedstrijden
Onlangs heeft de loting plaatsgevonden voor de knock-outfase van het districtsbekertoernooi van West II. In de eerste ronde speelt zowel het eerste elftal als het tweede elftal een thuisduel. Quick Boys 1 ontvangt zondageersteklasser Neptunus-Schiebroek, terwijl topklasser Capelle de tegenstander is van Quick Boys 2. Beide wedstrijden staan vooralsnog gepland op dinsdag 23 oktober aanstaande.

Op overtuigende wijze plaatste Neptunus-Schiebroek zich voor de volgende ronde van het bekertoernooi door achtereenvolgens zaterdageersteklasser Drechtstreek (5-0), zaterdaghoofdklasser Smitshoek (1-0) en zaterdageersteklasser De Zwerver (3-0) te verslaan. De ploeg van trainer Rob Jacobs heeft ook de eerste twee competitiewedstrijden gewonnen en kan derhalve terugkijken op een zeer succesvolle seizoensstart.

Capelle heeft de groepsfase mogen overslaan en stroomt in de knock-outfase in. De topklasser is een mooie tegenstander voor de talenten van het trainersduo Gerard de Geus en Wim van der Plas. Normaalgesproken is Capelle een maatje te groot voor de jeugdige blauwwitten, maar in het verleden hebben de reserves vaker weten te stunten in het bekertoernooi.

Geef een antwoord