Groene Brandbeveiliging controleert brandblusmiddelen

Stichting Nieuw Zuid en K.v.v. Quick Boys hebben donderdag 27 september een contract afgesloten met Groene Brandbeveiliging, gevestigd in Katwijk.
Als bekend heeft de stichting en vereniging het aspect veiligheid hoog in het blauw witte vaandel staan. Zo ook de verplichte jaarlijkse controle van de (vele) brandblusmiddelen die aanwezig zijn in hoofd- en clubgebouw. Een controle die werd uitgevoerd door een externe controlerende instantie.

Mede op initiatief van de BHV-groep is contact gezocht met het Katwijkse bedrijf Groene Brandbeveiliging (www.groenebrandbeveiliging.nl) om de jaarlijkse controle vanaf 2012 te gaan uitvoeren. Dit heeft geresulteerd in een reeds gehouden nauwgezette controle, gevolgd door de ondertekening van het contract. Daarbij de opmerking dat Groene Brandbeveiliging onlangs ook shirtsponsor is geworden van Quick Boys E4. Een reden te meer om alle vertrouwen te hebben in een goed samenspel met dit bedrijf.

Uw brandveiligheid is ons specialisme
Groene Brandbeveiliging voert dagelijks tientallen inspecties uit aan allerlei blusmiddelen. De inspecties en het onderhoud worden uitgevoerd volgens de fabrikantvoorschriften van de leveranciers van blusmiddelen en de geldende wet- en regelgeving. Groene Brandbeveiliging is REOB-gecertificeerd (Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen) door het NCP/KIWA en voldoet daarmee aan alle wettelijke eisen die de verzekering stelt. Het relatiebestand bestaat uit verscheidene bedrijven. Van de lokale groenteboer tot Royal van Lent Feadship, van verscheidene Verenigingen van Eigenaars tot gemeentelijke instellingen. Men heeft dus te maken met een professional in brandveiligheid. Groene Brandbeveiliging staat voor een gedegen advies, de zekerheid van de jaarlijkse inspectie van uw brandblusmiddelen en is dé partner voor onderhoud en aanschaf van alle denkbare brandbestrijdings- en beveiligingsmaterialen. Uiteraard staat persoonlijk contact en optimale service naar de klant centraal binnen onze onderneming.

Groene Brandbeveiliging
Heerenweg 6C8
2222 AM Katwijk (ZH)
Telefoon: 071 – 40 794 54
info@groenebrandbeveiliging.nl

Op de foto Bob Groene (rechts), mede-eigenaar van Groene Brandbeveiliging en Jan Hoek, coördinator BHV-groep van K.v.v. Quick Boys.

Geef een antwoord